Na vsebino

Novice

saubermacherV torek, 29. januarja, smo izvedli Dan zdravja v podjetju Saubermacher, CRO Lenart. Izvajali smo meritva krvnega tlaka, krvnega sladkorja, zainteresiranim prikazali samopregledovanje dojk pri zaposlenih v podjetju.

saubermacherV podjetju Saubermacher smo v torek, 29. februarja, izvedli Dan promocije zdravja v podjetju Saubermacher, CRO Lenart.  Izvajali smo meritva krvnega tlaka, krvnega sladkorja, zainteresiranim prikazali samopregledovanje dojk pri zaposlenih v podjetju.

debelostV okviru Centra za krepitev zdravja (CKZ) smo v četrtek, 24. 1.  2019, organizirali srečanje z otroki in njihovimi starši. Predstavili smo delovanje in namen CKZ ter program Družinske obravnave debelosti.

Preberi več ...

benediktV sredo, 16. januarja, smo v Občini Benedikt izvajali projekt ZD Lenart, v okviru katerega je patronažna medicinska sestra ga. Dragica Lipnik izvajala posvetovanje - merjenje krvnega tlaka in sladkorja,... projekt se bo v nadaljevanju izvajal enkrat mesečno.

Preberi več ...

tekNa Dan državnosti, 25. junija 2018, se je ekipa ZD Lenart tudi letos s svojimi preventivnimi delavnicami in akcijami, ki se izvajajo v okviru Centra za krepitev zdravja, predstavila na 5. teku Slovenskih goric. Zainteresirani javnosti je reševalec Matic Arnejčič razkazal notranjost reševalnega vozila,  Jasmina Lah Vreča in Klementina Krajnc sta predstavili program Svit, podali kar nekaj preventivnih nasvetov in svetovali o meritvah krvnega tlaka in krvnega sladkorja. Tanja Borko in Otilija Verbošt Škof sta predstavili program Zora in Dora in kako si samopregledovati dojke. Ksenija Škerbot je predstavila ščetkanje medzobnih prostorov s Curaprox ščetkami, ki jih je doniral Curaprox, prišel je tudi Rafko, maskota Zdravstvenega doma Lenart.

Preberi več ...

eumzNJIZkz

 


 Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.