Vstop v našo stavbo je mogoč samo po predhodni telefonski najavi na 02 729 18 11 ali telefonski številki ambulante izbranega zdravnika / zobozdravnika. Obveščamo vas, da v času dopustov, torej od junija do konec septembra, splošni zdravniki delajo po spremenjenem delovnem času. Pacienti naj se za za točen delovni čas ambulante obrnejo na sprejem zdravstvenega doma. Paciente obveščamo, da delajo zobozdravstvene ordinacije
 po spremenjenem režimu. V kolikor ste imeli termin pregleda v času razglešene epidemije, vas prosimo, da počakate, da vas POKLIČEMO in vam sporočimo nov termin za pregled. 

Vsi termini so do nadaljnega odpovedani. 
Hvala za razumevanje.

NAVODILA IN OBRAZCI

DOPIS - PRIPOROČILA ZA OBRAVNAVO PACIENTOV V VSEH DEJAVNOSTIH NA PRIMARNEM NIVOJU V FAZI UMIRJANJA EPIDEMIJE

PRIPOROČILA ZA OBRAVNAVO PACIENTOV V VSEH DEJAVNOSTIH NA PRIMARNEM NIVOJU V FAZI UMIRJANJA EPIDEMIJE

VPRAŠALNIK ZA PREVERJANJE ZDRAVSTVENEGA STANJA PACIENTOV PRED OBRAVNAVO V AMBULANTI* (vsa vprašanja se nanašajo tudi na obdobje preteklih 14 dni):

ODJAVNI OBRAZEC POTRJENEGA PRIMERA OKUŽBE S SARS-CoV-2

 

Zaključna prireditev 35. tekmovanja za čiste zobe ob zdravi prehrani

18. 06. 26
Ustvarjeno: 26 junij 2018

V torek, 5. junija 2018, smo se z zmagovalnim razredom v podravski regiji (4. a razred OŠ Voličina z razredničarko Natašo Herga Kosi) in drugim najboljšim na šoli (3 .a razred OŠ Voličina z razredničarko Silvo Potočnik) skupaj z zobozdravnico Majo Iljaž, vodjo zobozdravstvenega tima, zobno asistentko Biserko Jaušovec, vodjo sesterskega zobozdravstvenega tima in Ksenijo Škerbot iz zobnega kabineta odpravili na zaključno prireditev tekmovanja Za zdrave zobe ob zdravi prehrani, ki je bilo v hali Tivoli. Kar 3000 se nas je zbralo, prišel nas je nagovorit tudi predsednik države Borut Pahor. Zabavali so nas Čuki, državne prvakinje v ritmični gimnastiki Zala, Dunking Devils, skratka imeli smo se super lepo! Po prireditvi smo obiskali še ZOO Ljubljana, kjer smo lahko božali kače, podgane in sikajoče ščurke iz Madagaskarja, ogledali smo si tudi druge živali. Naš dan je bil zelo zanimiv, sončen in deževen, prepevali Zobno himno, veliko smo se nasmejali, saj imamo najlepše zobe.

Na vrh